| AL | EN

Nje Tradite
E k s e l e n c e

What We Do
  • Kush jemi

   Studio Ligjore "Kushe" eshte themeluar nga Av.Prof.Dr.Muharrem Kushe ne Prillin e vitit 1994...

   Lexo me shume

  • Sherbimet tona

   Prona te Patundshme, Perfaqesime ligjore, Negocime, Kontraktuale, Gjygje Divorci, Perfaqesime Kustodiale...

   Lexo me shume

  • Na kontaktoni

   Per Informacion me te detajuar ju lutemi na kontaktoni me ane te postes elektronike...

   Lexo me shume

vija1 Histori Suksesi vija1

Studio Ligjore “Kushe” ka lidhur Marreveshje bashkpunimi (sherbimi) me disa shoqeri tregtare, qe ushtrojne veprimtarine e tyre ne Republiken e Shqiperise dhe ne vende te tjera . Konkretisht ajo ka lidhur marreveshje sherbimi me: Shoqeria “Alba Shoes Group” shpk, Shoqeria “Al-Benis” shpk, Shoqeria “T.N.A” Shpk, Shoqeria “NV-SHOES” shpk, Shoqeria “Sincerm” shpk, Shoqeria “Vodafon Albania “sha, Shoqeria “Petcor construction” sha, Spitali “Ikeda”, Shoqeria “ P&P People” shpk, Shoqeria “Bit Albania”, Shoqeria “Pirraci” shpk... Lexo me Shume

Sherbimet Tona

prona-te-patundshmeperfaqesime-ligjorenegocime-kontraktualembrojtje-e-te-drejtave-intelektualegjygje-divorceperfaqesime-kustodiale

Stafi Yne

 

Prof. Dr. Muharrem Kushe

Avokat

Besmir Nanushi

Avokat

Fiona Tako

Avokat

Joana Kushe

Notere

Elsona Lumani

Avokat

Ku ndodhemi

INFORMACION

Per informacion me te detajuar ju lutemi na kontaktoni me ane te postes elektronike ose ne numrat tane te Tel:


ADRESA

Rruga e Barrikadave

Pallati 118 kati III - Tirane 10000

Tel/Fax: +35542247561

Email:info@kushe.al

web: www.kushe.al

FacebookLinkedin