| AL | EN

Vizioni

Qe nga themelimi i saj, Studio Ligjore “KUSHE“, ka ruajtur nje nivel te larte profesional, duke patur mesatarisht nje koeficient suksesi mjaft te kenaqshem te perfaqesuara ne rruge gjyqesore apo administrative.
Nje nga parimet baze te veprimtarise te Studios eshte ruajtja e marrdhenieve te besimit reciprok me klientin, duke ushtruar me pergjegjesi  dhe rigorozitet detyrat e linduara per shkak te aktivitetit, si dhe ruajtja e konfidencialitetit dhe te sekretit profesional.
Ne Studion Ligjore “Kushe” klientet gjejne pritjen e kerkuar, informacionin e duhur ligjor dhe rruget per zgjidhjen e tij.